Tyrese Gibson, ‘Morbius’un Oyuncu Kadrosunda!

Tyrese Gibson, ‘Morbius’un Oyuncu Kadrosunda! The Hollywood Reporter’ın haberine göre; Fast and Furious ve Transformers gibi filmlerden tanıdığımız Tyrese Gibson, Sony tarafından hayata geçirilecek çizgi roman filmi ‘Morbius’un oyuncu kadrosuna dahil olmak üzere görüşmelerde bulundu.

Dr. Michael Morbius Karakterine Jared Leto Hayat Veriyor

Jared Leto’nun başrolünde yer alacağı Spiderman spin-off filmi ‘Morbius’un çekimlerine bu hafta başlandı. Matt Smith, Adria Arjona ve Jared Harris filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında. Anti-kahraman Morbius’a odaklanacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise son olarak ‘Life’, ‘Child 44’ ve ‘Safe House’ filmlerini yöneten Daniel Espinosa oturuyor.

Filmde Jared Leto, Michael Morbius’a, Matt Smith ise aynı kan hastalığından muzdarip Morbius’un en yakın arkadaşı Loxias Crown karakterine hayat verecek. Adria Arjona Morbius’un aşık olacağı Martine Bancroft karakterini, Jared Harris ise Morbius’un akıl hocasını canlandıracak. Son olarak Tyrese Gibson ise süper güçlere sahip vampir Morbius’u avlamaya çalışacak bir FBI ajanı olarak filmdeki ana rollerden birini üstlendi.

Roy Thomas ve Gil Kane tarafından yaratılan Morbius karakteri, ilk olarak 1971 yılında ‘The Amazing Spider-Man’ çizgi romanı ile karşımıza çıkmıştı. Nadir görülen bir kan hastalığından muzdarip bir bilim adamı olan Dr. Michael Morbius karakterinin kendi kendini tedavi etme çabaları bir felaketle sonuçlanmış ve bir vampire dönüşmüştür. Kendi üzerine uyguladığı deneyler sonucunda super güçlere sahip olan Morbius karakterine odaklanacak filmin vizyon tarihi 31 Temmuz 2020 olarak belirlendi.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir