Variety’e Göre 2020’de İzlenmesi Gereken 10 Oyuncu!

Variety, 2020 yılında izlenmesi gereken 10 oyuncuyu duyurdu. 1998 yılından beri yapılan seçkide yer alan isimler Variety tarafından 16 Aralık’ta ödüllendirilecek.

Listede yer alan isimler 15 -17 Aralık’ta düzenlenecek Variety FYC Fest kapsamında konuşmacı olarak da yer alacaklar. Geçmiş dönemde bu listede yer alan isimler arasında Mahershala Ali, Timothée Chalamet, Viola Davis, Octavia Spencer, Brie Larson, Lupita Nyong’o ve Melissa Leo gibi isimler yer alıyor.

İşte 2020 yılının izlenmesi gereken oyuncuları

Maria Bakalova – Borat’ın devam filminde Sacha Baron Cohen’in kızının calandıran oyuncu performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tiffany Boone – The “Hunters” ve “Little Fires Everywhere” gibi yapımlarda izlediğimiz oyuncu önümüzdeki dönem George Clooney’in “The Midnight Sky” filminde ve Hulu’nun mini dizisi “Nine Perfect Strangers”da rol alacak.

Rosy McEwen – “The Alienist: Angel of Darkness,”da rol alan McEwen, önümüzdeki dönem Amanda Reynolds’ın romanından uyarlanacak mini dizi “Close To Me,”de rol alacak.

Dominique Fishback – Oyuncu ve oyun yazarı olan Fishback, “The Hate U Give” ve “Show Me a Hero,” isimli yapımlarda rol almıştı. Fishback önümüzdeki dönem “Judas and the Black Messiah”de rol alacak.

Aldis Hodge – “Clemency” ve “The Invisible Man,” filmlerinde izlediğimiz Hodge, “One Night in Miami”de rol alıyor.

Jayme Lawson –“Farewell Amor” ile ilk sinema deneyimini yaşayan Lawson, şu an çekimleri devam eden “The Batman”de karşımıza çıkacak.

Jonathan Majors – “The Last Black Man in San Francisco,” “Lovecraft Country”de rol alan Majors, Spike Lee’nin “Da 5 Bloods” filminde rol aldı.

Paul Mescal – “Normal People,”daki performansıyla Emmy adaylığı alan Mescal, önümüzdeki dönem “The Lost Daughter” ve “Carmen” filmlerinde rol alacak.

Tom Pelphrey – “Ozark,”ın 3. sezonundaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Pelphrey, David Fincher imzalı “Mank” filminde Joseph Mankiewicz karakterine hayat verecek.

Helena Zengel – “System Crasher” isimli yapımda rol alan Alman oyuncu, Tom Hanks ile “News of the World”de rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir