‘West Side Story’nin Yıldızı Rachel Zegler, “Shazam!”ın Devam Filminde!

‘West Side Story’nin Yıldızı Rachel Zegler, “Shazam!”ın Devam Filminde! 2019 yapımı ‘Shazam!’ın devam filmi için Rachel Zegler ile anlaşmaya varıldı.

Zachary Levi de filmin kadrosunda yer alan isimler arasında. Steven Spielberg imzalı West Side Story‘de Maria karakteriyle sinema dünyasına adım atan Zegler, Shazam: Fury of the Gods‘da önemli bir rolü üstlenecek. İlk filmde yer alan Zachary Levi’nin yanı sıra, Shazam!’ın yönetmeni David F. Sandberg ve yapımcısı Peter Safran da ikinci filme geri dönen isimlerden.

Henry Gayden ve Chris Morgan’ın senaryosunu kaleme alacağı filmin yönetici yapımcılığını Mad Ghost Productions adına Geoff Johns üstlenecek. Film, Süleyman’ın bilgeliğine, Herkül’ün gücüne, Atlas’ın dayanıklılığına, Zeus’un gücüne, Aşil’in cesaretine ve Merkür’ün hızına sahip bir kahramana dönüşen Billy Batson’ın maceralarını anlatmaya devam edecek.

Zegler’in filmde hangi karakteri canlandıracağı henüz söylenmiyor. Spielberg, West Side Story’i yeniden çekmeye karar verdiğinde Zegler de kadroda yer almak için başvuruda bulundu ve 30 bin kişinin arasından sıyrılarak Maria rolünü kaptı. Rol daha önce Natalie Wood tarafından oynanmıştı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir