Yapımcı Caleeb Pinkett, Dunbar Soygununu Filmleştiriyor!

Yapımcı Caleeb Pinkett, Dunbar Soygununu Filmleştiriyor! ‘Charm City Kings’in yapımcısı Caleeb Pinkett, Alyssa Keli Rose’un makalesine dayanan ‘The Dunbar Heist’ filmi için yapım şirketi Rebel Maverick ile bir araya geliyor.

Jada Pinkett Smith‘in kardeşi Caleeb Pinkett, projeyi Clarence Hammond ve Dougie Cash ile birlikte üretecek. Rebel Maverick’den Matt Nicholas ve Nastassja Kayln da Jane Kim Yang’ın denetiminde filmin yapımcılığını üstlenecekler. Norman Towns ise projeye yönetici yapımcı olarak dahil edildi. Nicholas ve Kayln, senaryoyu senarist Leon Langford ile birlikte uyarlıyor.

Filme konu olan ve 1997 yılında Los Angeles’taki Dunbar Zırhlı tesisinde gerçekleşen soygunda, beş adam 30 dakikadan kısa bir sürede 18.9 milyon dolar çalmıştı. Dunbar deposundan kovulan bir çalışan olan Allen Pace III, soygunu iki yıl boyunca planlamış ve en yakın dört arkadaşını da bu işe dahil etmişti. Dört yıl boyunca kaçmayı başaran ekip, hırsızlardan biri olan Eugene Lamar Hill’in, bir emlak komisyoncusuna yüklü bir miktar para ödemesiyle kendilerini ele vermişti. Pace, 2001 yılında federal hapishanede 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir