Zack Snyder İmzalı ‘Army of the Dead’ Mayıs’ta Netflix’te!

Zack Snyder İmzalı ‘Army of the Dead’ Mayıs’ta Netflix’te! Zack Snyder’ın yönetmenliğini üstlendiği zombi filmi “Army of the Dead,” 21 Mayıs’ta Netflix’te yayında olacak.

Snyder haberi Twitter adresinden filmin afişiyle birlikte duyurdu. Snyder Perşembe günü ise, teaser’ın paylaşılacağını söyledi.

“Army of the Dead”, 2008 yılında, Universal Studios and Warner Bros. tarafından 2004 yapımı “Dawn of the Dead,”in devamı olarak anons edilmişti. Matthijs van Heijningen Jr.’ın ise filmin yönetmenliğini üstlenecekti. Ancak proje gerçekleşmedi ve 2019 yılında Netflix filmin haklarını satın aldı ve Snyder projeye yönetmen olarak girdi. Snyder filmin senaryosunu kendi kaleme aldığı hikayeden Shay Hatten ve Joby Harold ile birlikte uyarladı.

“Army of the Dead”, zombi saldırısı sırasında Las Vegas’ta bir kumarhane soygunu gerçekleştirmeye çalışan bir grup paralı askeri merkezine alıyor. Filmde Dave Bautista; Scott Ward, Ella Purnell; Kate Ward, Ana de la Reguera; Cruz, Garret Dillahunt; Frank Peters, Raúl Castillo; Mikey Guzman, Omari Hardwick; Vanderohe, Tig Notaro; Marianne Peters, Nora Arnezeder; Lily (The Coyote), Matthias Schweighöfer; Ludwig Dieter, Samantha Win; Chambers, Theo Rossi; Burt Cummings, Huma Qureshi; Geeta, Hiroyuki Sanada; Hunter Bly ve Richard Cetrone; Zeus karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir