‘Zack Snyder’ın Justice League’inden Yeni Fragman!

‘Zack Snyder’ın Justice League’inden Yeni Fragman! Yönetmen Zack Snyder, HBO Max’te yayınlanacak “Zack Snyder’s Justice League” filminden yeni fragmanı paylaştı.

Fragman, Adalet Birliği’yle, filminana kötü adamı olması amaçlanan Darkseid (Ray Porter) arasındaki destansı savaşı ortaya çıkarıyor. Fragmanda Joker (Jared Leto) ve Batman (Ben Affleck)’in konuşmalarına da tanık oluyoruz.

Filmde Batman, Superman, (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) ve Cyborg (Ray Fisher) karakterlerini izleyeceğiz.

Snyder, Justice League çekimleri sırasında kızının ölüm haberini almış ve filmi yarım bırakmak zorunda kalmıştı. Joss Whedon, filmi yeniden çekmiş, yapım, tüm dünyada 657.9 milyon $ gişe elde etmişti. Justice Legue’in 2. yıl dönümünde film hayranları Snyder’a onun vizyonundan filmi görme taleplerini iletmişlerdi. Filmin yıldızları Gal Gadot, Ben Affleck, Ray Fisher ve Snyder da Twitter üzerinden fanlara cevap vererek, kendilerinin de bu konuda istekli olduklarını belirtmişti. Bu Warner Bros.’un dikkatini çekmiş başkan Toby Emmerich Snyder ile proje hakkında görüşmüş ve proje start almıştı.

Kaynak: Variety


Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir