“Zuhal” ilk kez Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde!

Ödüllü kısalarıyla tanıdığımız yazar ve yönetmen Nazlı Elif Durlu’nun ilk uzun metraj filmi “Zuhal”, ilk kez 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde seyirciyle buluşacak.

Senaryosunu Nazlı Elif Durlu ve Ziya Demirel’in birlikte yazdığı, yapımcılığını Anna Maria Aslanoğlu’nun üstlendiği film, 2-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festivalin Ulusal Uzun Film Yarışması’nda jüri karşısına çıkacak.

Başarılı bir avukat olan ve İstanbul’un merkezinde yalnız yaşayan Zuhal adlı bir kadının evinin derinlerinden gelen bir kedi sesinin peşinde çıktığı çaresiz arayışı ve o güne dek yüzlerini bile görmediği komşularıyla yaşadığı absürt karşılaşmaları konu alan filmde Zuhal’e Nihal Yalçın hayat veriyor.

Oyuncu kadrosunda Sadi Celil Cengiz, Nur Sürer, Serpil Gül, Sencar Sağdıç, Aysan Sümercan, Burcu Halaçoğlu, Şebnem Sönmez, Çağdaş Ekin Şişman’ın da yer aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Sebastian Weber üstlenirken, kurgusunu Buğra Dedeoğlu ve Selda Taşkın, sanat yönetmenliğinide Osman Özcan yaptı. Filmin müziklerinde ise genç müzisyenler Alexander Lawrence ve Yusuf Tan Demirel’in imzası bulunuyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Pamela Anderson, Liam Neeson ile ‘Naked Gun’da rol alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir