David Arquette ve Scott Foley, ‘The Storied Life of A.J. Fikry’ Kadrosunda!

David Arquette ve Scott Foley, ‘The Storied Life of A.J. Fikry’ Kadrosunda! Film, Gabrielle Zevin‘ın New York Times’ın çok satanlar listesinde yer alan romanından uyarlanacak. Hans Canosa‘nın yönetmenliğini üstleneceği filmin kadrosunda Kunal Nayyar, Lucy Hale ve Christina Hendricks gibi isimler de yer alıyor. Filmin yapımcılığını Claude Dal Farra, Brian Keady, Kelsey Law, Canosa ve Zevin üstleniyor.

The life of A.J. Fikry (Nayyar), hayatında hiçbir şey beklediği gibi olmayan bir adamın hikayesini ele alıyor.  Fikry’nin karısı hayatını kaybetmiş,kitapçı dükkanı tarihihinin en kötü satışlarını yapmaktadır. Ancak kitaplığa gelen gizemli bir paket Fikry’nın hayatını değiştirmesi için bir fırsat yaratacaktır.

David Arquette ve Scott Foley’in filmde hangi karakterlere hayat vereceği henüz bilinmiyor. “Scream” serisi, “Hamlet 2,” “The Grey Zone,” “Stealing Sinatra,” “Never Been Kissed,” “Buffy the Vampire Slayer” ve “Dream With the Fishes” gibi filmlerde rol alan Arquette,  Jerry O’Connell ile “Carter,” dizisinde rol aldı. Aktörü en son “Spree,” op “Stranger Things,” “Mope,” ve “Mobtown,” filmlerinde izledik.

“The Big Leap” dizisinden hatırlayacağımız Foley ise “Scandal”, “Whiskey Cavalier,” “Felicity,” “True Blood,” “Grey’s Anatomy,” “TheUnit, “A.U.S.A.” ve “Scrubs” gibi dizilerde rol aldı. Wes Craven’ın “Scream 3” filmiyle ilk kez beyaz perdede rol alan Foley, “Below,” filminde Matthew Davis ile, “Rennie’s Landing”de ise Ethan Embry ve Peter Facinelli ile birlikte rol aldı.  Aktörün ol aldığı filmler arasında  “Lets Kill Ward’s Wife,” “Final Vision” ve Netflix’in “Naked” filmi de bulunuyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir