‘Hellboy’ Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Ertelendi!

The Descent ve Doomsday filmlerinden hatırladığımız Neil Marshall‘ın yönetmenliğini üstlendiği Hellboy filminin vizyona çıkış tarihi ertelendi. Merakla beklenen film için paylaşılan ilk vizyon tarihi 11 Ocak 2019 olmuştu. Ancak filmin 12 Nisan 2019‘da seyirci karşısına çıkacağı açıklandı. Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre Hellboy fanlarının biraz daha beklemesi gerekecek.

Hellboy, süper kahraman filmi Shazam!‘dan bir hafta sonra vizyonda olmuş olacak. Warner Bros’un merakla beklenen filmi Shazam! 5 Nisan 2019’da vizyona girecek. Hellboy vizyonda Robert Downey Jr.‘un The Voyage of Doctor Dolittle ve  Fox’un Chrissy Metz ve  Topher Grace‘in başrollerini paylaştığı Breakthrough filmiyle yarışacak.

‘Hellboy’ Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Ertelendi!

Hellboy’u David Harbour canlandırıyor!

Mike Mignola tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Hellboy’un senaryosu Andrew Cosby ve Christopher Golden tarafından kaleme alınacak. Filmde karaktere Stranger Things‘in yıldız oyuncusu David Harbour hayat verecek. Harbour’a Milla Jovovich, Ian McShane ve Daniel Dae Kim gibi isimler eşlik edecek. Hellboy ekibi önümüzdeki hafta New York Comic Con etkinliğinde olacaklar. Haberlere göre filmin ilk trailerı bu etkinlikten sonra yayınlanacak.

2004 ve 2008 yapımı Hellboy filmlerinin yönetmenliğini Guillermo Del Toro üstlenmiş, karaktere Ron Perlman hayat vermişti.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir