Dijital Platformlarda İzlenebilecek Yeni Filmler!

Onward,” “The Hunt,” ve “Emma” filmlerinin ardından “Forzen II”da dijital platformlarda yerini almaya karar verdi.

Sinema salonlarının kapanması sinemaseverleri evlerinin konforunda film izlemeye yöneltirken, stüdyoları da içeriklerini dijital platformlar üzerinde sunmaya yöneltti.

Disney, “Star Wars: The Rise of Skywalker”ın ardından “Frozen II”yu da Disney + üzerinden izleyicilerine sunmaya karar verdi.

Dijital platformlar üzerinde satın alınabilecek filmler arasında gişe başarılı olan Jane Austen’in romanından uyarlanan Emma, Leigh Whannell’in yönetmenliğini üstlendiği “The Invisible Man,” de yer aldı.

24 Mart dijitale girecek yeni filmler için oldukça yoğun bir gün olacak. Margot Robbie‘nin başrolünde olduğu “Birds of Prey”, Vin Diesel‘in başrolünde yer aldığı “Bloodshot”, Matthew McConaughey’in başrolünde olduğu “The Gentlemen”, Michael B. Jordan ve Jamie Foxx‘un başrolünde olduğu “Just Mercy” ve Ben Affleck‘li “The Way Back” 24 Mart’ta dijital platformlar üzerinden izlenebilecek.

Paramount’un “Sonic the Hedgehog” filmi 31 Mart’ta, DreamWorks’un “Trolls World Tour”u ise 10 Nisan‘da dijital platformlarda yayınlanacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir