Halle Berry İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturacak!

Halle Berry ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak. Halle Berry, hem yapımcılığını, hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstleneceği dövüş sanatları filmi ‘Bruised’un çekimlerine Mart ayında başlamayı planlıyor.

Halle Berry
Halle Berry

Basil Iwanyk, Entertainment 360 ve Linda Gottlieb’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Michelle Rosenfarb kaleme alıyor. Oscar ödüllü ünlü yıldız filmde, MMA dünyasının yükselen yıldızlarından biriyle karşılaşmak zorunda kalan ve 6 yaşındaki oğlunun annesine geri dönmesi için uğraşan gözden düşmüş bir MMA dövüşçüsünü canlandıracak. Halle Berry filminde ‘John Wick’ serisinde dövüş sahnelerinin koreografisini hazırlayan ekiple çalışacak.

Halle Berry, 1989 yılında ‘Living Dolls’ dizisiyle televizyon dünyasına girdi ve ilk olarak Spike Lee’nin ‘Jungle Fever’ filminde rol aldı. 2001’de ‘Monster’s Ball’ filmindeki oyunculuğuyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan ilk siyah kadın oldu. Güzel oyuncu son olarak geçtiğimiz yıl ‘Kingsman: The Golden Circle’ ve ‘Kidnap’ filmlerinde yer almıştı. Şimdi ise 1985 tarihli ‘Jagged Edge’ filminin yeniden çevriminde rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir