‘1899’ dizisi iptal edildi!

‘1899’ dizisi iptal edildi! ‘Dark’ın devamı niteliğindeki ‘1899’ adlı dizi, yayınlanan ilk sezonun ardından Netflix tarafından iptal edildi. Haber, dizinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Freise tarafından Odar’ın resmi Instagram hesabında paylaşılan bir açıklamayla doğrulandı.

Açıklamada; “Size ‘1899’un yenilenmeyeceğini üzülerek söylemek zorundayız. Bu inanılmaz yolculuğu ‘Dark’ ile yaptığımız gibi ikinci ve üçüncü bir sezonla bitirmeyi çok isterdik. Ancak bazen işler planladığınız gibi gitmez. Hayat böyledir. Bunun milyonlarca hayranımızı hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz. Ancak bu harika maceranın bir parçası olduğunuz için size tüm kalbimizle teşekkür etmek istiyoruz. Sizi seviyoruz. Asla unutmayın.” Sözlerine yer verildi.

Bilim-kurgu türündeki yapım, Avrupa’dan New York’a giden bir gemide gizemli olaylarla karşı karşıya kalan bir grup göçmeni takip ediyor. Platforma 17 Kasım 2022’de giriş yapan uluslararası yapım, yayınlandığı ilk hafta Netflix’in ilk 10 listesinde ‘The Crown’ın 5. sezonunun ardından 2 numaraya yerleşti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir