2021 BAFTA Ödül Töreni’nin Detayları Belli Oldu!

2021 BAFTA Ödül Töreni’nin Detayları Belli Oldu! İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi, BAFTA Ödülleri için yapılacak törenin detaylarını açıkladı. İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi, etkinliğinin 10-11 Nisan tarihlerinde iki ayrı event olarak gerçekleşeceğini ve törenin BBC’de canlı olarak yayınlanacağını doğruladı.

BBC 2 kanalında 10 Nisan’da yayınlanacak ‘BAFTA Film Awards Opening Night’Clara Amfo’nun sunumuyla gerçekleştilecek. Royal Albert Hall’de yapılacak etkinliğin ilk gecesinde sadece 1 kişisel ödül açıklanacak. 11 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek ödül törenini Edith Bowman ve Dermot O’Leary Ödül Töreni’ni sunacak. Tören, BBC’den canlı olarak yayınlanacak. Tüm adayların sanal olarak katılacağı etkinlikte, Pazar günü kalan 17 ödülün sahibi açıklanacak. Açıklanan listede Nomadland ve İngiliz filmi Rocks elde ettikleri 7 adaylıkla listede öne çıkan yapımlar olmuştu.

Ödül Töreni’nin detaylarıyla ilgili olarak BAFTA İçerik Direktörü Emma Baehr, “Bu yıl ilk kez 2021 BAFTA Ödül Töreni için iki etkinlik planladık. Burada hem adayları hem de ödül alanları açıklayacağız. Clara Amfo, Dermot O’Leary ve Edith Bowman’ın sunumuyla etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Umarım, bu etkinlikleri izlemek için seyirciler de bizim kadar heyecanlıdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir