2023’te izlenecebilecek en iyi Halloween filmleri ve dizileri!

Cadılar Bayramı yaklaşırken, ürkütücü film ve dizilerin tanıtımları da sıklıkla karşımıza çıkıyor. . Yaklaşan video oyunu uyarlaması “Five Nights at Freddy’s” gibi yeni filmlerden Kristen Stewart’ın sunculuğundaki”Living for the Dead” gibi yeni reality dizilerine kadar birçok yapım bizi bekliyor. Variety 2023’te izlenecebilecek en iyi Halloween filmleri ve dizilerini listeledi. 

İşte 2023’te izlenecebilecek en iyi Halloween filmleri ve dizileri

“A Really Haunted Loud House” – (Nickelodeon, 28 Eylül)

“Loud House” serisine dayanan bu yeni film,  evi Xander ve takipçileri tarafından saldırıya uğradığında, kız kardeşleri ve en iyi arkadaşı Clyde’ın yardımıyla Cadılar Bayramı’nı kurtarmak zorunda olan Lincoln Loud’u anlatıyor.

“Make Me Scream” – (Prime Video, 3 Ekim)

Dizide yıldız çift ve korku fanatikleri Tempestt Bledsoe ve Darryl Bell, ünlülerin (Jaleel White, Shoniqua Shandai ve Lil Xan) ve arkadaşlarının çığlık atmamaya çalışırken perili labirentlerle mücadele ettiği korkunç bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor.

“Chucky” – (SYFY, 4 Ekim)
 
Önceki “Child’s Play” film serisinin bir uzantısı olarak inşa edilen Don Mancini imzalı “Chucky”nin üçüncü sezonunda, kötü şöhretli oyuncak bebek Beyaz Saray’a geri dönecek! 
 

Monster High 2 – (Paramount+, 5 Ekim)

Popüler oyuncak serisi, canlı aksiyon müzikal filmin devamı niteliğindeki bu filmde bir kez daha ekrana taşınıyor.

“Pet Sematary: Bloodlines” – (Paramount+,6 Ekim)

Stephen King’in “Pet Sematary”nın daha önce hiç anlatılmamış bir bölümünden uyarlanan bu korku filmi, aynı romandan uyarlanan 2019 yapımı filmin ön filmi niteliğinde.

“The Fall of the House of the Usher” – (Netflix, 12 Ekim)

Edgar Allen Poe’nun 1839 tarihli aynı adlı şiirini alıp Bruce Greenwood’un başrolünde yer aldığı bir Mike Flanagan özel programına dönüştürüyor.

“Goosebumps” – (Disney+ & Hulu, 13 Ekim)

Korku komedi dizisi, R.L. Stine’ın unutulmaz kitap serisine dayanıyor ve başrollerde Justin Long, Ana Yi Puig ve Miles McKenna yer alıyor.

“Shining Vale” 2. Sezon – (Starz, 13 Ekim)

Hikaye, bazı korkunç olayların bulunduğu yeni bir eve taşınan bir aileyi içeriyor. Yeni sezonda Courteney Cox’un Pat’i neredeyse ailesini öldürdükten sonra psikiyatri hastanesinden ayrılır, ancak hayali alter-egosunun (Mira Sorvino tarafından canlandırılan) ailesinin yeni benzer komşusu Ruth olarak insan formuna geri döndüğünü görür.

“John Carpenter’s Suburban Screams” – (Peacock, 13 Ekim)

John Carpenter’s Suburban Screams, bazen güneşli sokakların, bakımlı çimlerin ve banliyölerin dost canlısı komşularının altında gizlenen karanlık sırları ve anlatılamaz kötülükleri araştırıyor. Her bölümün merkezinde, onu deneyimleyen kişilerin anlattığı gerçek bir korku hikayesi yer alıyor.

“Living for the Dead” – (Hulu, 18 Ekim)

Kristen Stewart’ın anlattığı realite dizisi “Living for The Dead”, ölenleri iyileştirerek yaşayanlara yardım etmeyi amaçlayan, ülke çapında perili yerleri ziyaret eden beş eşcinsel hayalet avcısını konu alıyor.


“Wolf Like Me” 2. Sezon – (Peacock, 19 Ekim)

Mary (Isla Fisher) ve Gary (Josh Gad) bu sezon büyük bir soruyla boğuşuyor: Bebekleri insan mı yoksa kurt mu olacak?

“American Horror Stories” – (Hulu, 26 Ekim)

“American Horror Story”nin antoloji dizisinin spin off’u, her bölümde yeni bir uğursuz olay örgüsüne yer veriyor. Özel bir “Huluween” etkinliğinde, 3. Sezonun ilk dört bölümü 26 Ekim’de yayınlanacak. Eski “Real Housewives of Beverly Hills” yıldızı Lisa Rinna, “Tapeworm” adlı bölümde rol alacak.

“The Enfield Poltergeist” – (Apple TV+, 27 Ekim)

Dört bölümlük belgesel dizisi, gerçek kayıtlar, paranormal bir araştırmacının içgörüleri ve olaylardan etkilenenlerle yapılan röportajlarla, Londra’nın Enfield kentinde bir hayalet tarafından rahatsız edilen bir ailenin 1977’deki hikayesini daha derinlemesine ele alacak.

“Five Nights at Freddy’s” – (Peacock, 27 Ekim)

Başlangıçta bir video oyunu olan seride oyuncular, ünlü Freddy Fazbear’s Pizza restoranında agresif animatronik karakterlerle karşı karşıya gelecek. Film, sinemalarda ve Peacock’ta gösterime girecek.

“The Boulet Brothers’ Dragula” – (Shudder, 31 Ekim)

Efsanevi drag ikilisi Boulet Kardeşler’in unutulmaz drag yarışması “Dragula”, yılın en ürkütücü günü olan Cadılar Bayramı’nda 5. sezonla geri dönüyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir