2025 Berlin Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu!

2025 Berlin Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu! Tom Tykwer, Berlin Film Festivali’ne geri dönüyor. Run Lola Run, Cloud Atlas ve Drei filmlerinin ünlü Alman yönetmeni, 75. Berlin Uluslararası Film Festivali’nin açılışını yeni filmi Das Licht (The Light) ile yapacak.

‘Babylon Berlin’ yönetmeninin 2016 yapımı ‘A Hologram for a King’den bu yana çektiği ilk filmde Tala al Deen, Lars Eidinger ve Nicolette Krebitz rol alıyor. Film, Engels ailesinin, ebeveynler Tim (Eidinger) ve Milena (Krebitz), ikizleri Frieda (Elke Biesendorfer) ve Jon (Julius Gause) ile Milena’nın oğlu Dio’nun (Elyas Eldridge) hikâyesini anlatıyor. Aile yıllardır birbirinden ayrı yaşamaktadır, ta ki Suriye’den gelen gizemli bir kadın olan hizmetçi Farrah (Al-Deen) hayatlarına girip uzun zamandır saklı kalmış duyguları gün yüzüne çıkarana kadar. Farrah, ailenin hayatını temelden değiştirecek kendine ait bir planın peşindedir.

Tykwer Berlinale’nin açılışını üçüncü kez yapıyor. Tykwer 2002’de Heaven ile festivali başlatmış ve 2009’da The International ile Berlinale’nin açılışını yapmıştı.

Berlinale 13-23 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Carol ve Far From Heaven filmlerinin yönetmeni Todd Haynes 2025 uluslararası jürisine başkanlık edecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Warner Bros.’tan ‘Free Willy’ Sürprizi: 90’ların Efsane Filmi Yeniden Çekiliyor

10 Temmuz Haftası Vizyon Filmleri | Korku Severleri Heyecanlandıracak Yapımlar

Dune: Part Three İlk Fragmanı Yayınlandı | Timothée Chalamet ve Zendaya Geri Dönüyor

Justin Baldoni, Blake Lively ile “It Ends With Us” Hukuk Mücadelesi Hakkında İlk Kez Konuştu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir