27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Başladı!

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali başladı. Fiziki ve online olarak gerçekleştirilecek Festival 20 Eylül’e kadar devam edecek.

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 10 film yarışacak. Filmler, Jüri başkanlığı Füsun Demirel tarafından yürütülen; Feza Çaldıran, Damla Sönmez, Seren Yüce, Can Atilla, Ayfer Tunç ve Sevin Okyay’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Jürisi Banu Bozdemir, Baran Şükrü Babacan ve Can Evrenol’dan oluşan Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması’nda ise toplam 4 kategoride 22 kısa film yarışıyor.

Anıl Gelberi’nin yönettiği ‘Plaza’, Barış Hancıoğulları’nın yönettiği ‘Yeniden Leyla’, Ercan Kesal’ın yönettiği ‘Nasipse Adayız’, Fatih Özcan’ın yönettiği ‘Mavzer’, Faysal Soysal’ın yönettiği ‘Ceviz Ağacı’, Gökçin Dokumacı’nın yönettiği ‘Kuyudaki Taş’, Hacı Orman’ın yönettiği ‘Körleşme’, Leyla Yılmaz’ın yönettiği ‘Bilmemek’, Onur Ünlü’nün yönettiği ‘Topal Şükran’ın Maceraları’ ve Umut Evirgen’in yönettiği ‘Ben Bir Denizim’ olmak üzere 10 film Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kategorisinde yarışacak.

Yaşam Boyu Onur Ödülleri usta oyuncular Nur Sürer ve Rutkay Aziz’e; Orhan Kemal Emek Ödülü ise Orhan Oğuz’a verilecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir