59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin afişi ve Onur Ödülleri açıklandı!

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin afişi ve Onur Ödülleri açıklandı! 1-8 Ekim tarihleri arasında bu yıl 59.su düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin basın toplantısında, festivalin afişi, yenilikleri, detayları ve Onur Ödülleri açıklandı. 

Festivalin idari direktörü Av. Cansel Tuncer, Festival yönetmeni Ahmet Boyacıoğlu’nun katıldığı ve oyuncu Damla Sönmez’in moderatörlüğünde gerçekleşen basın toplantısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  Onur Ödülleri sahiplerinin Perihan Savaş ve Erkan Can olduğunu, Yaşam Boyu Başarı Ödülünü ise Zerrin Tekindor’un alacağını açıkladı. 

Ayrıca Muhittin Böcek, festivalde bu yıl ilk kez ‘Edebiyat Uyarlaması Uzun Metraj Senaryo Yarışması’nın  düzenleneceğini ve böylelikle nitelikli edebi eserlerin, sinemamıza güçlü senaryolar kazandıracağını belirtti.

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali idari direktörü Cansel Tuncer festivalin görsel kimliğinin Filiz Akın ve Ediz Hun’un başrolü paylaştığı 1970 tarihli ‘Ankara Ekspresi’ filminin setinde çekilen bir fotoğraftan oluşturulduğunu belirtti. 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir