61. New York Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu!

61. New York Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu! New York Film Festivali’nin açılışı, Natalie Portman ve Julianne Moore’un başrollerini paylaştığı ‘May December’ filmi ile yapılacak.

Filmin 29 Eylül’de Alice Tully Hall’da yapılacak galasına yönetmen Todd Haynes ve oyuncuların bizzat katılması bekleniyor. NYFF prömiyerinin ardından 17 Kasım’da sinemalarda gösterime girecek olan ‘May December’ 1 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

Yaş farkı olan skandal bir ilişkiyi konu alan ‘May December’, Mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapmış, övgü dolu eleştiriler almış ve 20 milyon dolara Netflix’e satılmıştı. Filmde Moore ve ‘Riverdale’in yıldızı Charles Melton, aralarında 20 yaş fark olan evli bir çift olan Gracie ve Joe’yu canlandırıyor. İlişkileri ulusal bir magazin skandalına yol açmıştır çünkü ikili aşık olduğunda Joe henüz 13 yaşındadır. Yıllar sonra, Portman’ın popüler bir TV oyuncusu olan karakteri Elizabeth, bir filmde oynayacağı Gracie’nin hayatını incelemek için Georgia’ya gittiğinde birliktelikleri teste tabi tutulur.

Samy Burch filmin senaryosunu Alex Mechanik’le birlikte yazdığı bir öyküye dayanarak kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Gloria Sanchez Productions’dan Jessica Elbaum ve Will Ferrell ile Killer Films’den Christine Vachon ve Pam Koffler, MountainA’dan Portman ve Sophie Mas ile birlikte üstlendiler.

New York Film Festivali 29 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir