‘90210’ ve ‘Riverdale’in Yıldızı Luke Perry Hayatını Kaybetti!

“Beverly Hills, 90210” ve  “Riverdale” dizileriyle tanınan aktör Luke Perry hayatını kaybetti. Yıldız oyuncu 52 yaşındaydı.

Ohio’da dünyaya gelen Perry, lise eğitiminin ardından oyuncu olmak için Los Angeles’ta yaşamaya başladı. TV’ye ilk çıktığında Perry, 16 yaşındaydı. “Loving” ve “Another World” dizilerinde rol alan oyuncu “The Incredible Hulk” ve “Biker Mice From Mars” gibi dizilerde sesiyle yer aldı.

‘90210’ ve ‘Riverdale’in Yıldızı Luke Perry Hayatını Kaybetti!1990 yılında yayınlanmaya başlayan “Beverly Hills, 90210”  ile popüler olmaya başlayan Perry, 1992 yılında Vanity Fair’in kapağında yer aldı.  Dizi 2000 yılına kadar devam etti.

1992 yılında Kristy Swanson ile “Buffy the Vampire Slayer” filminde rol alan Perry, 1997 yılında Luc Besson‘ın “The Fifth Element” filminde rol aldı. “John From Cincinnati,”  “Jeremiah,” “Oz,” ve “What I Like About You” gibi dizilerde de rol alan Perry, “Riverdale” dizisiyle televizyona başarılı bir dönüş yapmıştı.

Son olarak “The Griddle House” filminde izlediğimiz Perry, Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon a Time in Hollywood”da Scott Lancer karakteriyle karşımıza çıkacak.

 

 

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir