95. Oscar Ödülleri’nde tüm ödüller canlı yayında dağıtılacak!

95. Oscar Ödülleri’nde tüm ödüller canlı yayında dağıtılacak! 94. Oscar Ödülleri’nde sekiz ödül kategorisinin canlı yayından kaldırılmasına gelen tepkilerin ardından Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bu kararından vazgeçti. Akademi, 2023 yılında 23 kategoride dağıtılacak ödüllerin canlı yayında dağıtılacağını açıkladı.

Akademi’nin CEO’su Bill Kramer, Variety’ye yaptığı açıklamada “Tüm kategorilerde kazananların canlı yayında açıklanacağını  doğrulayabilirim” dedi.

Film editörlerinden oluşan ve profesyonel başarıların onaylandığı, onursal topluluk American Cinema Editors-ACE, Oscar Ödülleri’nde sekiz ödül kategorisinin canlı yayından çıkarılma kararının gözden geçirilmesi için çağrı yapmıştı. Topluluk aynı zamanda yapımcı ve yönetmen Francis Ford Coppola‘nın “Sinemanın özü kurgudur” sözüyle başlayan bir video bildirisi yayınlamıştı.

2023 Oscar ödül törenini Amerika’nın ünlü talk şov yıldızı Jimmy Kimmel üçüncü kez sunacak. 2023 Akademi ödülleri 12 Mart‘ta Los Angeles’ta gerçekleştirilecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir