Gerilim Filmi ‘You Should Have Left’ Haziran’da Dijital’de!

Universal Pictures ve Blumhouse Productions, gerilim filmi “You Should Have Left”in prömiyerini VOD platformlarda yapacağını duyurdu.

Kevin Bacon ve Amanda Seyfried‘in başrollerinde yer aldığı yapım 19 Haziran‘da izlenebilecek. Filmin yeni trailer’ı da takipçilerle paylaşıldı. Coronavirüs pandemisi nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi ertelendi ya da filmler VOD platformlarında gösterime girdi. Büyük sinemaların önemli bir kısmının hala kapalı olması, stüdyonun filmi VOD platformlarda yayınlama kararı almasına neden oldu.

“You Should Have Left” yıldızları Kevin Bacon ve Amanda Seyfried, filmde evli bir çifte hayat veriyor. Bacon’ın hayat verdiği karakter bir senarist ve genç eşiyle birlikte Alp’lerde yaşıyor ve ikinci filmi üzerinde çalışıyor. Ancak evde kötü bir gücün olduğundan şüphe etmeye başladığında yaratıcılığını kaybetmeye başlıyor.

David Koepp‘in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği film, Daniel Kehlmann’ın 2017’de yayınlanan aynı isimli romanından uyarlandı.

Bacon ve Koepp daha önce 1999 yapımı gerilim filmi “Stir of Echoes”da birlikte çalışmışlardı. Koepp’in senaryosunu kaleme aldığı yapımlar arasında “Jurassic Park” ve “Spider-Man” bulunuyor.

“The King of Staten Island,” 12 Haziran’da yayınlanacak

Komedi yıldızı Pete Davidson‘ın başrolünde yer aldığı Judd Apatow imzalı “The King of Staten Island,” ise 12 Haziran‘da dijital platformlar üzerinde yayında olacak. Nisan ayında stüdyo, “Trolls World Tour” filmini de VOD platformlar üzerinde yayınlamıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir