Claire Denis, Yeni Filminde Juliette Binoche ve Vincent Lindon ile Çalışacak!

Claire Denis, yeni filminde Juliette Binoche ve Vincent Lindon ile çalışacak! ‘Chocolat’ ve ‘High Life’ gibi filmlerin arkasındaki, çok yönlü Fransız auteur yönetmen Claire Denis, Fransız radyo dünyasında geçen ‘Radioscopie’ filminde Juliette Binoche ve Vincent Lindon ile birlikte çalışacak.

Denis en son, geçen yıl Toronto’da büyük ilgi toplayan, Binoche ve Robert Pattinson‘ın rol aldığı ‘High Life’ filmini yönetti. Bu yıl ise Robert Pattinson ve Margaret Qualley‘nin başrolü paylaşacağı, Denis Johnson’ın 1986 tarihli romanına dayanan ‘The Stars at Noon’ adlı gerilim filmini çekecekti ancak pandemi nedeniyle çekimler ertelendi.

‘Radioscopie’, Denis ile düzenli olarak çalışan yapımcı Olivier Delbosc tarafından Paris merkezli Curiosa Films üzerinden çekilecek. Konu gizli tutulsa da filmin Fransa’da, özellikle de 16. bölgede bulunan Radio France genel merkezi La Maison de la Radio’da çekileceği bildirildi.

‘Radioscopie’ ile Fransa’nın en saygın oyuncularından Juliette Binoche ve Vincent Lindon’un bir filmde ilk kez başrolü paylaşmış olacaklar.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir