Taylor Swift, David O. Russell’ın Yeni Filminde!

Taylor Swift, David O. Russell’ın Yeni Filminde! Swift, Russell’ın henüz ismi belli olmayan filminde rol alacak. Filmin kadrosunda Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington gibi isimlerin yanı sıra Rami MalekZoe SaldanaAnya Taylor-Joy, Chris RockMike MyersRobert De NiroMichael ShannonTimothy OlyphantAndrea RiseboroughMatthias Schoenaerts ve Alessandro Nivola yer alıyor.

Filmin prodüksiyon çalışmaları Los Angeles’ta devam ediyor. Russell, Oscar ödüllü “American Hustle” ve “Silver Linings Playbook” filmleriyle biliniyor. Russell en son Jennifer Lawrence’ın başrolünde yer aldığı 2015 yapımı dram filmi “Joy”u yönetmişti. “Spanking the Monkey,” “Flirting with Disaster,” “Three Kings” ve “I Heart Huckabees” gibi yapımlar da Russell’ın yönetmenliğini üstlendiği filmler arasında yer alıyor.

Tüm dünyada 200 milyon albüm satışıyla rekor kıran Swift’in 11 Grammy ödülü bulunuyor. Garry Marshall‘ın romantik komedi filmi Valentine’s Day ile beyaz perdeye adım atan Swift, The Lorax filminde sesiyle yer almıştı. Aktris, Meryl Streep ve Jeff Bridges ile  The Giver filminde de rol aldı.

Cats filminde Bombalurina karakterine hayat veren Swift, yapımcılığını üstleneceği Netflix belegeseli  Miss Americana‘da da karşımıza çıkacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir