Denzel Washington İmzalı “A Journal for Jordan”dan Fragman!

Denzel Washington İmzalı “A Journal for Jordan”dan Fragman! Pulitzer ödüllü gazeteci Dana Canedy’nin “A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor” adlı anısından uyarlanan film, yurtdışındayken yeni doğan oğluna mektup yazan, Jordan’ın canlandırdığı Birinci Çavuş Charles Monroe King’in gerçek hayat hikayesini ele alıyor. Ülkemizde vizyon tarihi henüz belli olmayan film ABD’de 25 Aralık’ta vizyona girecek.

Sony Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrolünde Black Panther ve Just Mercy gibi filmlerde dikkat çekici performanslara imza atan, Michael B. Jordan yer alıyor. Jordan’a Roxanne Roxanne filmiyle tanınan Chanté Adams eşlik ediyor.

Dana Canedy’nin “A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor” adlı kitabına dayanan filmin senaryosunu Mudbound ile Oscar adaylığı kazanan Virgil Williams‘ın kaleme aldı. Kitabın konusu şu şekilde: 2005 yılında Astsubay Kıdemli Başçavuş Charles Monroe King, Irak’taki savaştan geri dönemeyebileceği için oğlu için günlük tutmaya başlar. 14 Ekim 2006’da yol kenarındaki bir bomba yüzünden hayatını kaybeder. 200 sayfayı aşan günlük yarım kaldığında King’in oğlu yedi aylıktır. A Journal for Jordan, bir annenin, oğlunun henüz konuşamadığı zaman kaybettiği babasıyla ilgili yazdığı bir mektuptur. Ayrıca bir babanın hiç tanıyamadığı oğluna verdiği öğütleri ve ettiği duaları içerir. Son olarak, birbirlerini çok sevmiş fakat çok erken ayrılmış Dana ve Charles’ın hikayesidir.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir