Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne 5 dalda aday oldu!

Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne 5 dalda aday oldu! Prömiyerini Eylül ayında Toronto Film Festivali’nde yapan ve Halkın Seçimi ödülünü kazanan Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne En İyi Film de dahil olmak üzere, 5 dalda adaylığını koydu.

Amerika Film Enstitüsü (AFI)’ nün her yıl belirlediği Yılın En İyi 10 Filmi listesinde de yer alan The Fabelmans | Fabelmanlar, 6 Ocak’ ta vizyona girecek.

 

 

Steven Spielberg’ün yönettiği Fabelmanlar’ın senaryosunu Spielberg ve Spielberg’ün Lincoln ve Münih filmlerinin senaryolarıyla Oscar® adaylığı kazanan Pulitzer ödüllü oyun yazarı Tony Kushner (Angels in America, Caroline, or Change) birlikte kaleme aldı.

Filmin müzikleri beş Oscar® ödüllü John Williams’a (Schindler’s List, Jaws), kostüm tasarımı iki Oscar® ödüllü Mark Bridges’e (The Artist, Phantom Thread) ve yapım tasarımı iki Oscar® ödüllü Rick Carter’a (Lincoln, Avatar) ait. Fabelmanlar’ın kurgusunu üç Oscar® ödülü sahibi Michael Kahn ACE (Saving Private Ryan, Schindler’s List) ve Sarah Broshar (West Side Story, The Post) beraber gerçekleştirdi. Filmin görüntü yönetmeni ise iki kez Akademi Ödülü® kazanan Janusz Kaminski (Schindler’in Listesi, Er Ryan’ı Kurtarmak).

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Sony Pictures, Tarot filminin oyuncularından Avantika Vandanapu için fal baktırmış!

John Malkovich, “The Fantastic Four” kadrosunda!

Sadri Alışık Onur Ödülü Şener Şen ve Göksel Kortay’a verilecek!

Twisters filminin yeni fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir