Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne 5 dalda aday oldu!

Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne 5 dalda aday oldu! Prömiyerini Eylül ayında Toronto Film Festivali’nde yapan ve Halkın Seçimi ödülünü kazanan Fabelmanlar, Altın Küre Ödülleri’ne En İyi Film de dahil olmak üzere, 5 dalda adaylığını koydu.

Amerika Film Enstitüsü (AFI)’ nün her yıl belirlediği Yılın En İyi 10 Filmi listesinde de yer alan The Fabelmans | Fabelmanlar, 6 Ocak’ ta vizyona girecek.

 

 

Steven Spielberg’ün yönettiği Fabelmanlar’ın senaryosunu Spielberg ve Spielberg’ün Lincoln ve Münih filmlerinin senaryolarıyla Oscar® adaylığı kazanan Pulitzer ödüllü oyun yazarı Tony Kushner (Angels in America, Caroline, or Change) birlikte kaleme aldı.

Filmin müzikleri beş Oscar® ödüllü John Williams’a (Schindler’s List, Jaws), kostüm tasarımı iki Oscar® ödüllü Mark Bridges’e (The Artist, Phantom Thread) ve yapım tasarımı iki Oscar® ödüllü Rick Carter’a (Lincoln, Avatar) ait. Fabelmanlar’ın kurgusunu üç Oscar® ödülü sahibi Michael Kahn ACE (Saving Private Ryan, Schindler’s List) ve Sarah Broshar (West Side Story, The Post) beraber gerçekleştirdi. Filmin görüntü yönetmeni ise iki kez Akademi Ödülü® kazanan Janusz Kaminski (Schindler’in Listesi, Er Ryan’ı Kurtarmak).

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir