Spider-Man, Marvel Evreni’ne geri dönüyor!

Spider-Man, Marvel Evreni’ne geri dönüyor! Guardians of the Galaxy Vol. 3, Blade, and Avengers: The Kang Dynasty gibi Marvel Evreni’nin beşinci ve altıncı faz filmlerinin ardından Spider-Man hayranları Tom Holland’ın hayat verdiği Peter Parker’ın akıbetini merak ediyorlardı.

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Spider-Man ile ilgili çok iyi bir fikirleri olduğunu ve senaristlerin bu yeni fikir üzerine yazmaya başladıklarını duyurdu. Feige  Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda, “Spider-man ile ilgili yeni bir hikayemiz var. Yazarlarımız senaryoyu yazmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Spider-Man kostümünü Tom Holland en son Spider-Man: No Way filminde giymişti. Film, gişede büyük bir başarı yakalamış, tüm dünyada 1.9 milyar $’ın üzerinde gişe elde etmişti. Filmde Tobey Maguire, Andrew Garfield, Willem Dafoe, Alfred Molina, Jamie Foxx, Thomas Haden Church gibi isimler rol almıştı.

Apple TV+ dizisi The Crowded Room, kadrosuna dahil olan Holland, henüz ismi belli olmayan Fred Astaire biyografisi ve Mark T. Sullivan’ın romanından uyarlanacak Beneath a Scarlet Sky’da rol alacak. 

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir