Spider-Man, Marvel Evreni’ne geri dönüyor!

Spider-Man, Marvel Evreni’ne geri dönüyor! Guardians of the Galaxy Vol. 3, Blade, and Avengers: The Kang Dynasty gibi Marvel Evreni’nin beşinci ve altıncı faz filmlerinin ardından Spider-Man hayranları Tom Holland’ın hayat verdiği Peter Parker’ın akıbetini merak ediyorlardı.

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Spider-Man ile ilgili çok iyi bir fikirleri olduğunu ve senaristlerin bu yeni fikir üzerine yazmaya başladıklarını duyurdu. Feige  Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda, “Spider-man ile ilgili yeni bir hikayemiz var. Yazarlarımız senaryoyu yazmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Spider-Man kostümünü Tom Holland en son Spider-Man: No Way filminde giymişti. Film, gişede büyük bir başarı yakalamış, tüm dünyada 1.9 milyar $’ın üzerinde gişe elde etmişti. Filmde Tobey Maguire, Andrew Garfield, Willem Dafoe, Alfred Molina, Jamie Foxx, Thomas Haden Church gibi isimler rol almıştı.

Apple TV+ dizisi The Crowded Room, kadrosuna dahil olan Holland, henüz ismi belli olmayan Fred Astaire biyografisi ve Mark T. Sullivan’ın romanından uyarlanacak Beneath a Scarlet Sky’da rol alacak. 

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir