Yeni ‘Jurassic World’ filminin yönetmeni belli oldu!

Yeni ‘Jurassic World’ filminin yönetmeni belli oldu! “Bullet Train”in yönetmeni David Leitch yeni filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Film, 2 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.

 “Jurassic Park” ve “The Lost World: Jurassic Park” filmlerinin senaryosunu kaleme alan David Koepp, yeni filmde de senarist olarak görev yapacak. Frank Marshall, Patrick Crowley, David Leitch ve Kelly McCormick de filmin yapımcılığını üstlenecek. Koepp “Mission: Impossible,” “Spider-Man,” “Death Becomes Her,” “Panic Room”ve “War of the Worlds” gibi filmlerin de senaryosunu kaleme aldı.

Steven Spielberg’ün orijinal “Jurassic Park” filminden beri 6 film yapıldı. Filmler tüm dünyada 6 milyar $’ın üzerinde gişe hasılatı yaptı. En son 2022’de vizyona giren “Jurassic World Dominion,” tüm dünyada 1 milyar $’ın üzerinde gişe elde etti.

David Leitch’in yönetmenliğini üstlendiği filmler arasında “John Wick,” “Atomic Blonde,” “Fast & Furious” spinoffu “Hobbes & Shaw,” “Deadpool 2″ve Emily Blunt ve Ryan Gosling başrollü “The Fall Guy,” bulunuyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir