Yeni ‘Jurassic World’ filminin yönetmeni belli oldu!

Yeni ‘Jurassic World’ filminin yönetmeni belli oldu! “Bullet Train”in yönetmeni David Leitch yeni filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Film, 2 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.

 “Jurassic Park” ve “The Lost World: Jurassic Park” filmlerinin senaryosunu kaleme alan David Koepp, yeni filmde de senarist olarak görev yapacak. Frank Marshall, Patrick Crowley, David Leitch ve Kelly McCormick de filmin yapımcılığını üstlenecek. Koepp “Mission: Impossible,” “Spider-Man,” “Death Becomes Her,” “Panic Room”ve “War of the Worlds” gibi filmlerin de senaryosunu kaleme aldı.

Steven Spielberg’ün orijinal “Jurassic Park” filminden beri 6 film yapıldı. Filmler tüm dünyada 6 milyar $’ın üzerinde gişe hasılatı yaptı. En son 2022’de vizyona giren “Jurassic World Dominion,” tüm dünyada 1 milyar $’ın üzerinde gişe elde etti.

David Leitch’in yönetmenliğini üstlendiği filmler arasında “John Wick,” “Atomic Blonde,” “Fast & Furious” spinoffu “Hobbes & Shaw,” “Deadpool 2″ve Emily Blunt ve Ryan Gosling başrollü “The Fall Guy,” bulunuyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir