Top Gun: Maverick filminin çekimleri başladı

Top Gun: Maverick filminin çekimleri başladı!  Tom Cruise, bir döneme damga vuran Pete Mitchell karakteriyle tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Deadline‘da yer alan habere göre 1986 yılında gişe rekorları kıran Top Gun filminin devam olacak yeni filmin çekimleri başladı.Tom Cruise Twitter adresinde filmin en ünlü etiketlerinden biri olan “Feel The Need” yazan bir fotoğrafta Pete ‘Maverick’ Mitchell olarak kendini gösterdi.

Cruise, yapımcı  Jerry Bruckheimer ve Skydance Medya şirketini taglediği postu #Day1 etiketiyle paylaştı. Tom Cruise, ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell karakterine hayat verecek.

Top Gun: Maverick filminin çekimleri başladı!
Top Gun: Maverick filminin çekimleri başladı!

Filmin yönetmenliğini Tron Efsanesi ve Cruise ile birlikte çalıştığı Oblivion filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan Joseph Kosinski‘nin üstleneceği konuşuluyor. Filmin senaryosu Peter Craig, Justin Marks ve Eric Warren Singer tarafından kaleme alınıyor.

Paramount Pictures, Top Gun: Maverick için vizyon tarihinin 12 Temmuz 2019 olacağını duyurdu.

1986 tarihli Top Gun filminde başrolleri Tom Cruise ile birlikte Tim Robbins, Kelly McGillis paylaşmış, filmin yönetmenliğini ise Tony Scott üstlenmişti. Dünya çapında 356 milyon dolar hasılat elde eden filmde Berlin topluluğunun seslendirdiği ”Take My Breath Away” şarkısı da o döneme damgasını vurmuş ve ”En İyi Orijinal Şarkı” dalında Oscar ve Altın Küre ödüllerini kazanmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir