Almanya-Türkiye Ortak Yapım Geliştirme Fonu Başvuruları Başladı

Almanya-Türkiye Ortak Yapım Geliştirme Fonu başvuruları başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle İstanbul Film Festivali – Köprüde Buluşmalar, Medienboard Berlin-Brandenburg ve Hamburg Schleswig-Holstein Film Fonu işbirliğinde oluşturulan ve iki ülke arasındaki ortak yapımlar için teşvik sunmayı amaçlayan Almanya-Türkiye Ortak Yapım Geliştirme Fonu’na başvurular başladı.

Bugüne kadar proje geliştirme desteği alan ve dünya prömiyerini Cannes Film Festivali Eleştirmenler Haftası’nda, Berlinale Generation’da, Karlovy Vary Film Festivali Ana Yarışması‘nda yapan 18 film bulunmakta.

Desteklenecek projeler Ekim ayında Hamburg Film Festivali sırasında açıklanacak olup, çekimine henüz başlanmamış tüm uzun metraj Almanya-Türkiye ortak yapımları 29 Ağustos Çarşamba gününe kadar fon başvurusu yapabilir.

Sorularınız için: onthebridge@iksv.org

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Şrek 5” filminden ilk fragman!

Jason Momoa başrollü ‘Shots! Shots Shots!’ın hakları Amazon’un oldu!

Anya Taylor-Joy, ‘Lord of the Rings’ kadrosunda!

Christopher Nolan imzalı Odyssey’den kamera arkası görüntüler paylaşıldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir