‘A Private War’dan İlk Fragman Yayınlandı!

A Private War‘dan ilk fragman yayınlandı! Oscar ve Altın Küre adayı başarılı oyuncu Rosamund Pike’ın ünlü savaş muhabiri Marie Colvin’i canlandırdığı biyografik savaş filmi ‘A Private War’ 2 Kasım’da Amerika’da vizyona girecek.

A Private War
A Private War

Filmde başrol Rosamund Pike‘a, ‘Fifty Shades’ serisinin yakışıklı aktörü Jamie Dornan, Oscar adaylığı bulunan Stanley TucciTom Hollander, Corey Johnson, Alexandra Moen ve Jérémie Laheurte gibi isimler eşlik ediyor.

‘Cartel Land’ belgeseliyle Oscar’a aday gösterilen Matthew Heineman yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosuna ise, Emmy adaylığı bulunan Arash Amel imza atıyor.

Filmin konusu ise şöyle; haberciliğin saldırı altında olduğu zamanlarda Marie Colvin, en tanınan savaş muhabirlerinden biridir. Korkusuz ve asi bir kadın olan Colvin, dünyanın dört bir yanındaki cephe hatlarına giderek sessizlerin sesi olmaya çalışırken cesaretin sınırlarını zorlar. Savaşın gerçek bedelini gösterme hedefi, onu şimdiye kadarki en tehlikeli göreve yönlendirir. Colvin’in yolu, ünlü savaş fotoğrafçısı Paul Conroy ile birlikte kuşatma altındaki Suriye’deki Humus’a düşer.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir