‘A Quiet Place 3’nin vizyon tarihi belli oldu

‘A Quiet Place 3’nin vizyon tarihi belli oldu. Paramount, ‘A Quiet Place 3’ ve “Sonic the Hedgehog”un devam filmi için vizyon tarihini duyurdu. ‘A Quiet Place 3’  2025‘te vizyona girecek.

Filmin vizyon tarihi dışında Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe gibi isimlerin kadroda yer alıp almayacağı ve John Krasinski‘nin projenin içinde olup olmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

İlk filmin başarısının ardından devam filmini de Krasinski yönetmiş, 2021 Mayıs ayında vizyona giren film, pandemiye rağmen 300 milyon $’ın üzerinde gişe elde etmişti. Serinin üçüncü filmini “Pig” filminin yönetmeni Michael Sarnoski yönetecek. Paramount daha önce oyuncu kadrosu belli olmayan filmin 22 Eyül 2023‘te vizyona gireceğini duyurmuştu. Konusu henüz resmi olarak açıklanmayan A Quiet Place 3 hakkında şimdilik yalnızca bir devam hikayesi değil, bir yan hikaye (spinoff) olacağı biliniyor.

Paramount, bir devam filminin daha haberini verdi. 8 Nisan’da vizyona girecek olan “Sonic the Hedgehog 2,”nun da devam filmi gelecek. Devm filminin yanı sıra filmdeki Knuckles karakterine odaklanacak bir tv dizisi de yapılacak. Dizide karakteri Idris Elba seslendirecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir