‘A Quiet Place Part II’ Mayıs’a Ertelendi!

‘A Quiet Place Part II’ Mayıs’a Ertelendi! Paramount, John Krasinski ve Emily Blunt‘ın başrollerinde yer aldığı “A Quiet Place Part 2,”nun vizyon tarihini bir kez daha değiştirdi. Film, Amerika Anma Günü’nde vizyona girecek. Filmin yeni vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 oldu.

Filmin vizyon tarihi beşinci kez değiştirilmiş oldu. 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan film, pandemi nedeniyle ertelenmişti. A Quiet Place Part II’, Disney’in Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong ve Paul Walter Hauser gibi isimlerin rol aldığı Cruella filmiyle aynı tarihte vizyona girecek.

Paramount’un bilim kurgu gerilimi  Infinite filmi ise 24 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmde Mark Wahlberg, Dylan O’Brien, Rupert Friend ve Chiwetel Ejiof gibi isimleri izleyeceğiz.

John Krasinski’nin ikinci kez yönetmen koltuğunda oturduğu ‘A Quiet Place Part II’, Abbott ailesinin evdeki olayların yanı sıra dışı dünyadaki terör olaylarıyla yüzlemeşi konu ediniyor.21 milyon dolar bütçeye sahip ilk film, 340.9 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş, film Akademi ödüllerinde bir adaylık da elde etmişti.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir