Aaron Taylor-Johnson yeni James Bond olabilir!

Aaron Taylor-Johnson yeni James Bond olabilir! 2021 yılında Daniel Craig’in Bond rolünden ayrılmasının ardından, ikonik rolü üstlenecek bir sonraki aktörün kim olacağına ilişkin pek çok söylenti ortaya çıktı. Aralarında Tom Hardy, Idris Elba ve Henry Cavill’in de bulunduğu çeşitli İngiliz aktörlerin isimleri bu tartışmaların merkezinde yer alırken, son söylentiler Taylor-Johnson’ın MI6’in son 007 ajanı olmak için görüşmelerde olabileceğini gösteriyor.

Yeni bir habere göre, Bond yapımcısı Barbara Broccoli ile yaptığı görüşmenin ardından Aaron Taylor-Johnson’ın James Bond rolü için yarıştığı yönündeki son söylentiler doğrulandı. Haberin kaynağına göre, Taylor-Johnson’ın Broccoli ile görüşmesi çok iyi geçti. Ancak, başka kimlerin aday olabileceği ya da Taylor-Johnson’ın oyuncu kadrosunu güvence altına almak için bir sonraki adımın ne olacağı konusunda çok az şey doğrulandı.

Craig’in rolden kısa bir süre önce ayrılmış olması nedeniyle, Bond yapımcılarının onun yerini doldurmak için büyük bir acele içinde olmadıkları ve doğal olarak bu iş için en iyi kişiyi bulmaya odaklandıkları görülüyor. Bond’un bir sonraki yinelemesinin neye benzeyeceğine gelince, Broccoli daha önce rolün temel özelliklerini tartışmış ve özellikle 40 yaşın altında bir İngiliz aktör aradıklarını belirtmişti. Bond’un selefleri gibi, Bond rolünü üstlenmek de 10-12 yıllık bir taahhüdü kabul etmek anlamına gelecek.

Taylor-Johnson’ın Bond için yarıştığının doğrulanması, sevilen karakterin ekranlara döndüğünü görmek isteyen izleyicileri heyecanlandırdı. Daha önceki oyunculuk deneyimleri göz önüne alındığında, Taylor-Johnson’ın bu çapta bir rolü üstlenebilecek oyunculuk yeteneğine sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. 32 yaşındaki aktör, Bond yapımcılarının belirlediği “otuz küsur” şartına da tam olarak uyuyor. Taylor-Johnson’ın yanında başka hangi yıldızların düşünüldüğü bilinmese de, aktör için işler kesinlikle parlak görünüyor ancak James Bond’un ikonik smokinini giyecek bir sonraki kişinin Taylor-Johnson olup olmayacağını sadece zaman gösterecek.

Kaynak: ScreenRant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir