Açık hava sinema keyfi başlıyor!

Açık hava sinema keyfi başlıyor! Her yıl düzenlenen Akmerkez Açık Hava Sineması bu akşam Üçgen Teras’ta başlıyor! Her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleşecek gösterimlerimiz, sinemaseverlere çimlerin üzerinde ve yıldızların altında unutulmaz anlar yaşatacak.

Sinemaseverler bu yıl da yaz akşamlarının keyfini Akmerkez Üçgen Terasta, yıldızların altında, çimlerin üzerinde film gösterimleriyle çıkaracak. Geleneksel Akmerkez Açıkhava Sineması 19 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 21.00de gerçekleştirilecek.

Akmerkez Üçgen Teras’ta beyazperde keyfi

Unutulmaz klasikleri ve sezonun adından en çok söz ettiren filmlerini beyaz perdeye taşıyacağımız etkinliğimiz, bu akşam 21.00’de 2 Oscar ödüllü THE WHALE / BALINA ile açılışını yapıyor. Ardından 21 Temmuz Cuma günü SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE izleyicilerle buluşacak. Ödüllü yapımların da yer aldığı programımızda 26 Temmuz Çarşamba günü KURAK GÜNLER, 28 Temmuz Cuma günü AVATAR: THE WAY OF WATER, 2 Ağustos Çarşamba günü DALILAND / DALİ DİYARI, 4 Ağustos Cuma günü AFTERSUN / GÜNEŞ SONRASI gösterilecek.  Etkinliğimiz 12 Ağustos Cuma günü, tüm dünyada merakla beklenen BARBIE ile sona erecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir