Ahlat Ağacı filminin fragmanı yayınlandı!

Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan ve büyük beğeni toplayan Ahlat Ağacı filminin fragmanı yayınlandı. Cannes Film Festivali‘nde Altın Palmiye Ödülü için yarışan Nuri Bilge Ceylan‘ın yeni filmi  1 Haziran‘da vizyona girecek.

Ahlat Ağacı
Ahlat Ağacı

Senaryosunun Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan ve Akın Aksu‘ya ait olduğu filmin oyuncu kadrosunda Aydın Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Ahmet Rıfat Şungar, Hazar Ergüçlü, Akın Aksu, Ercüment Balakoğlu, Sencar Sağdıç, Serkan Keskin, Tamer Levent, Kadir Çermik ve Bennu Yıldırımlar gibi oyuncular yer alıyor.

Uzun yıllar sonra köyüne dönen genç bir yazarın hikayesini ele alan film, Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu’nun ardından çektiği ilk film. Filmin konusu ise kısaca şöyle: Üniversiteyi bitiren ve memleketine geri dönen Sinan, yazdığı kitabı basabilmek için sponsor arayışına girer. Bu süreçte ailesiyle ilgili problemleriyle yüzleşir ve bir dönem tanıdığı insanlarla yeniden buluşur. Geçmişten gelen bu muhasebeleri atlatmaya çalışan Sinan, sonunda kendiyle yüzleşmeye başlar.

İşte filmin fragmanı

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir