Aldis Hoge’dan, Regina King’e Övgü Dolu Sözler!

Regina King, yönetmenlik yolunda. “If Beale Street Could Talk” ile Oscar kazanan yıldız oyuncu HBO’nun “Watchmen” filminde sister Knight rolüyle karşımıza çıkmıştı. Şimdilerde ise ilk kez yönetmenlik deneyimi yaşayacağı “One Night in Miami” filmi için hazırlıklara başladı.

Kemp Powers‘ın aynı isimli oyunundan uyarlanacak olan film, Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown’ın Miami’deki bir otel odasında buluşmalarını merkezine alacak.

Filmde Brown’ı canlandıracak isim olan Aldis Hoge filmde King ile ilk kez bir araya gelecek. King’e övgüler yağdıran Hoge şunları kaydetti: “İnsanlar gerçekten çok etkilenecek. Eğer King ile karşılaşırsanız, onun ne kadar tatlı bir kadın olduğunu anlarsınız.”

Film, King’in ilk filmi olmasına rağmen, onu daha çok kamera önündeki rollerle tanıdık. “This Is Us,” “Shameless,” “The Good Doctor,” “Insecure” ve “Scandal” rol aldığı yapımlardan bazıları.

“One Night in Miami” kadrosunda Kingsley Ben-Adir Malcolm X’i, Leslie Odom Jr., Sam Cooke’u ve Eli Goree, Cassius Clay’i canlandıracak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir