Alexander Skarsgård, ‘Godzilla Vs. Kong’da Rol Alacak!

Alexander Skarsgård, ‘Godzilla Vs. Kong’da rol alacak! “Big Little Lies”ın Emmy ödüllü yıldız oyuncusu Skarsgard, Millie Bobby Brown ve Brian Tyree Henry‘nin yer aldığı “Godzilla vs. Kong”  kadrosuna dahil oldu.

“Deadpool 2” kadrosunda yer alan Julian Dennison‘ın da yer alacağı yapımın yönetmenliğini “You’re Next”, “The Guest” filmlerinden hatırlayacağımız Adam Wingard üstlenecek. Filmle ilgili detay verilmese de Skarsgard’ın askeri bir birliğin liderini canlandırması bekleniyor.

Alexander Skarsgård, ‘Godzilla Vs. Kong’da Rol Alacak!

Film, karakterin ele alındığı dördüncü film olacak. İlk film 2014 yapımı “Godzilla,” ikincisi 2017 yapımı “Kong: Skull Island,” isimli filmler olmuştu. “Kong: Skull Island,” tüm dünyada 566 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. “Godzilla,” nın devam filmi olan “Godzilla: King of the Monsters,”ın ise çekimleri hala devam ediyor.

“Godzilla vs. Kong”in 22 Mayıs 2020‘de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin kadrosuna dahil olan Skarsgård’ı geçtiğimiz dönem Netflix’in “Hold the Dark” ve “The Hummingbird Project” yapımlarında izlemiştik. Skarsgård’ı önmüzdeki dönem Charlize Theron ve  Seth Rogen ile başrolü paylaştığı “Flarsky,”  ve “The Kill Team” isimli yapımda izleyeceğiz.

“The Little Drummer Girl” dizisinde rol alan Skarsgård, HBO’s “Big Little Lies” dizisindeki performansıyla Emmy ve Altın Küre ödüllerini kazanmıştı.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir