Amazon, Kristen Bell’in ‘Do, Re & Mi’ Dizisine Yeşil Işık Yaktı!

Amazon, okul öncesi çocuklara yönelik ve Kristen Bell’in yapımcıları arasında yer aldığı ‘Do, Re & Mi’ dizisine yeşil ışık yaktı! Jackie Tohn (“American Idol”)  ve Michael Scharf (“Moon and the Son: An Imagined Conversation”), tarafından yaratılan dizi, çok iyi arkadaş olan 3 kuşun maceralarını ele alacak.

Amazon, Kristen Bell'in ‘Do, Re & Mi’ Dizisine Yeşil Işık Yaktı!

Her bölümü bir macerayla başlayan dizi, bir şarkıyla sona erecek. Dizinin yapımcıları arasında Kristen Bell dışında Jackie Tohn, Michael Scharf ve Ivan Askwith gibi isimler de yer alacak.

Amazon Stüdyolarında çocuk içeriklerinden sorumlu olan Melissa Wolf, “Bu dizi Amazon’un,  okul öncesi çocuklara yönelik içeriği için önemli bir yapım. Hikaye ve karakterler çok iyi yaratılmış. Genç izleyicilerimiz, kullanılacak müziklerle kendilerine ait bir dil oluşturabilecekler. Böyle bir yapım için Gaumont’tan daha iyi bir partner olamazdı” dedi.

Gaumont’un animasyonlardan sorumlu  başkanı Nicolas Atlan ise, prdüksiyon aşamasına geçmek için sabırsızlandıklarını, dizinin hem çocukları hem de ailelerini heyacanlandıracağını söyledi.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir