Amazon, Örümcek evrenine giriyor!

Amazon, Spider-Verse evrenine giriyor! Amazon ve Sony, Marvel’in dost canlısı duvar sürüngeni dünyasından esinlenen birkaç televizyon projesiyle birlikte Spider-Verse’e  dahil oluyor. İlk dizi “The Walking Dead”in showrunner’ı Angela Kang tarafından geliştirilecek olan “Silk: Spider Society” olacak. Dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek olan Kang, Phil Lord ve Christopher Miller ile birlikte dizi üzerinde çalışacak.

Sony, Marvel Evreni’nin en ikonik karakterlerinden en silik olanlara kadar 900’den fazla karakterin haklarını elinde buunduruyor.

Amazon Stüdyoları Başkanı Jennifer Salke yaptığı açıklamada, “Amy Pascal, Phil Lord, Chris Miller ve Sony’nin Örümcek Adam serisini son zamanlarda canlı aksiyon ve animasyon olarak yeniden canlandırması, filmdeki en dinamik süper kahraman hikaye anlatımlarından bazılarını temsil etti. Angela Kang’ın yaratıcı vizyonuyla birlikte Silk’i MGM+ ve Spider Society’ye getirmekten daha fazla mutluluk duyamazdık” dedi.  Sony Pictures Television Studios Başkanı Katherine Pope ise “Chris ve Phil, Angela ve Amy’den oluşan yaratıcı rüya takımımız ve Marvel ve Amazon’daki ortaklarımız sayesinde Cindy Moon’un maceralarını hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. “Yeni ve daha önce hiç görülmemiş karakterler ve hikayeler içeren bu heyecan verici dizinin önce lineer MGM+’da, ardından da Prime Video’da tüm dünyada izleyicileri büyüleyeceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kübra’nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu!

“The Other Black Girl” dizisi iptal edildi!

Baby Reindeer’ın ‘gerçek Martha’sı olduğunu söyleyen Fiona Harvey, Netflix’e dava açacak!

Wednesday’in 2. sezonundan ilk tanıtım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir