Angelina Jolie ve David Oyelowo, Come Away Filminde

Angelina Jolie ve David Oyelowo, Come Away filminde rol alacak. collider.com internet sitesinde yer alan habere göre Oscar ödüllü Brenda Chapman‘ın Alice in Wonderland ve Peter Pan klasiklerinin öncesini anlatacak yeni fantastik macera filmi Come Away’de Angelina Jolie ve David Oyelowo birlikte rol alacaklar.

Oscar ödüllü film yapımcısı Brenda Chapman, yeni fantezi macera filmi Come Away’de Jolie ve Oyelowo, Peter ve Alice’in ebeveynlerini canlandırabilir. Senaryosu Marissa Kate Goodwill tarafından kaleme alınacak olan filmin yapımcılığını ise Leesa Kahn, James Spring ve Andrea Keir üstlenecek.

Angelina Jolie ve David Oyelowo, Come Away filminde
Angelina Jolie ve David Oyelowo
Angelina Jolie ve David Oyelowo, Come Away filmi için iyi bir ikili olacak!

Angelina Jolie ve David Oyelowo, Come Away filmi için iyi bir ikili olacak diyen Chapman, Angelina Jolie ve David Oyelowo’nun bu büyülü hikayeye, seyircinin beklediğinden daha fazla bir derinlik getireceğini düşündüğünü söyledi.

Beauty and the Beast, The Lion King, ve The Hunchback of Notre Dame gibi filmlerin yönetmenliğini de yapan Chapman, 2013 yılında Mark Andrews ve Steve Purcell ile birlikte yönettiği Brave filmiyle En İyi Animasyon Ödülü‘nü almıştı. Chapman, aynı zamanda En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar alan 1998 yapımı animasyon filmi The Prince of Egypt filminin de yönetmenliğini üstlenmişti.

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir