Anne Hathaway, Doug Liman İmzalı ‘Lockdown’ Kadrosunda!

Anne Hathaway, Doug Liman İmzalı ‘Lockdown’ kadrosunda! Anne Hathaway, Doug Liman’ın Covid 19 sırasında geçen bir soygun ve romantik komedi filmi olan “Lockdown,”da rol almak için son görüşmeleri yapıyor.

Steven Knight’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığını P.J. van Sandwijk ve Alison Winter üstleniyor. Filmin çekimlerine Eylül sonunda başlanması bekleniyor.

2012 yapımı “Les Miserables” ile “en iyi yardımcı kadın oyuncu” dalında Oscar kazanan Hathaway, “Ocean’s 8,” “Serenity,” “Dark Waters” ve “The Hustle” gibi yapımlarda rol almıştı. Netflix’in politik gerilimi “The Last Thing He Wanted”da rol alan Hathaway’i önümüzdeki dönem Robert Zemeckis’in yeniden çevrim filmi “The Witches”de izleyeceğiz.

Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Liman ise Tom Cruise ile henüz ismi belli olmayan ve uzay boşluğunda geçecek film üzerinde çalışıyor. İkili daha önce “The Edge of Tomorrow” ve “American Made” filmlerinde birlikte çalışmışlardı. Liman’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımlar arasında “Swingers,” “The Bourne Identity” ve “Jumper” da bulunuyor.

“Eastern Promises,” “Locke” ve “The Girl in the Spider’s Web” isimli yapımlardan hatırlayacağımız Knight ise “Dirty Pretty Things” ile “en iyi senaryo” dalında Oscar adaylığı kazanmıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir