Anneler Günü’nde izlenebilecek 5 film

Anneler Günü’nde annenizle birlikte ne yapacağınıza hala karar veremediyseniz, başbaşa film keyfi yapabilirsiniz. İşte Anneler Günü’nde izlenebilecek 5 film

1. Lady Bird (2017)

Bir genç kızın annesiyle çatışması üzerine kurulu Lady Bird, Oscar Ödülleri’nde En İyi Film başta olmak üzere toplam 5 dalda adaylık almıştı. Greta Gerwig imzalı filmin başrolünde Saoirse Ronan yer alıyor.

2. Lion (2016)

Garth Davis‘in yönetmenliğini üstlendiği film, beş yaşında Kalküta’da kaybolan ve Avustralyalı bir çift tarafından evlat edinilen Saroo’nun yirmi beş yıl sonra gerçek ailesini aramasının öyküsü. Filmin başrollerinde Dev Patel, Nicole Kidman ve Rooney Mara gibi isimler yer alıyor.

 

3. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alan filmin oyuncu kadrosunda Frances McDormand, Woody Harrelson ve Sam Rockwell gibi isimler yer alıyor.  Film Martin McDonagh imzalı. Frances McDormand, filmdeki performansıyla 2018 Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ni kazanmıştı.

4. Mommy (2014)

Film dul bir anne ile saldırgan ve asosyal oğlunun ilişkilerini konu ediniyor.  Senaristliğini ve yönetmenliğini Xavier Dolan’ın üstlendiği dram türündeki yapımda Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon ve Suzanne Clément gibi isimler yer alıyor.

5. Room (2015)

Bir odanın içine kapatılan anne ve beş yaşındaki çocuğununun kaçmaya çabalamasını konu alan film, Lenny Abrahamson imzalı. Filmin oyuncu kadrosunda ise filmdeki performansıyla Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Brie LarsonJacob Tremblay ve Sean Bridgers yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir