Annette Filminden İlk Fragman!

Annette Filminden İlk Fragman! Leos Carax imzalı Adam Driver ve Marion Cotillard’ın başrollerini paylaştığı Annette isimli müzikalden ilk fragman yayınlandı. Film dünya prömiyerini 6 Temmuz’da 73. Cannes Film Festivali’nde yapacak. 

 Annette, iki yaşındaki kızlarının özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark eden bir çiftin hikayesini anlatıyor. Filmde Adam Driver genç bir stand-up komedyenini, Marion Cotillard ise bir opera şarkıcısını canlandırıyor. Filmde, Adam Driver ve Marion Cotillard’a Simon Helberg ve Belçikalı şarkıcı Angele eşlik ediyor.

Carax,  Holy Motors filminden 9 yıl sonra tekrar yeni bir filmiyle Cannes Film Festivali’nde yer alacak. Film, geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nde görücüye çıkacaktı. Ancak pandemi nedeniyle festivalin fiziki koşullarda gerçekleştirilememesi birçok filmin festivalden çekilmesine neden olmuştu. Bu yıl 6-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cannes’ın ne tür bir izleyici kitlesi olacağı, pandemi koşulları altında nasıl organize edileceği merak konusu.

Cannes Film Festivali Başkanı Pierre Lescure “Her Leos Carax filmi bir olaydır. Ve bu da vaatlerini yerine getiren bir film. Annette, Sinema, müzik ve kültür severlerin geçen yıldan beri özlemle beklediği bir hediye” ifadelerini kullandı.

Festival ile ilgili yapılan açıklamada ise, ”Avrupa ve dünyadaki halk sağlığı durumunun gidişatını ve Mayıs ayı ortalarında kültürel mekanların yeniden açılmasını göz önünde bulundurarak, Cannes için hazırlıklarımız bkararlılıkla devam ediyor ” denildi.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir