Antoine Fuqua, Michael Jackson biyografisini yönetecek!

Antoine Fuqua, Michael Jackson biyografisini yönetecek! Michael Jackson’ın hayatını mercek altına alacak olan “Michael” filminin kamera arkasında Fuqua olacak.

Filmin yapımcılığını ise Oscar ödüllü “The Departed” (2006), üç Oscar adaylığı olan “The Aviator” (2004) ve Rami Malek’e en iyi erkek oyuncu Oscar’ı dahil 4 Oscar kazanan “Bohemian Rhapsody” (2018) gibi yapımların arkasındaki isim olan Graham King üstlenecek.  Senaryosunu John Logan (Skyfall) kaleme alacağı Michael, Popun kralı olan Grammy ödüllü şarkıcının daha önce hiç anlatılmamış hikayesini izleyecilere sunacak.

Lionsgate Motion Picture Group Başkanı Joe Drake konuyla ilgili olarak “Antoine zeki ve güçlü bir film yapımcısı ve bir sonraki projesi olarak Michael’ı seçtiği için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Onun vizyoner hikaye anlatma becerileri ve zanaatına olan bağlılığı Michael’ı unutulmaz bir film haline getirecek,” ifadelerini kullandı.

Fuqua ise, “Kariyerimin ilk işleri müzik klipleriydi ve hala film ve müziği birleştirmenin kim olduğumun derin bir parçası olduğunu hissediyorum. Benim için Michael Jackson’ın gücüne, karizmasına ve müzikal dehasına sahip başka bir sanatçı yok” dedi.

Fuqua daha önce   “Training Day” (2001),  “The Magnificent Seven” (2016), “The Guilty” (2021) ve  “Emancipation” filmlerini yönetmişti.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir