Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak! Sony Pictures, Darren Aronofsky’nin Austin Butler’ın başrolünü üstleneceği suç gerilimi “Caught Stealing “i satın aldı.

Film, eski bir beyzbol oyuncusu olan Hank Thompson’ın farkında olmadan 90’ların New York’unun yeraltı suç dünyasında vahşi bir hayatta kalma mücadelesinin içine sürüklenmesini konu alıyor.

“Charlie’nin adrenalin dolu roller coaster yolculuğunu hayata geçirmek için Sony Pictures’daki eski dostlarımla bir araya gelmekten heyecan duyuyorum. Austin ve NYC film yapımcıları ailemle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum” diyen Oscar adayı yönetmen Aronofsky’nin filmleri arasında “The Whale”, “Requiem for a Dream” ve “Black Swan” bulunuyor.

Butler, Baz Luhrmann’ın “Elvis” filmindeki başrolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne aday gösterildi. Denis Villeneuve’ün bilimkurgu epiği “Dune 2″da ve Apple TV’nin mini dizisi “Masters of Air “de rol aldı. Butler önümüzdeki dönem Jeff Nichols’ın “The Bikeriders” filminde ve Sony’nin David Heyman ve Shane Salerno ile birlikte yapımcılığını üstleneceği 3000 Pictures yapımı “City on Fire” uyarlamasında rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir