Av filmi için destek sürüyor

Emre Akay’ın yeni sinema projesi AV için Indiegogo’da başlatılan destek kampanyası, Kiki’de yapılacak özel bir partiyle devam ediyor. 27 Mart Salı gecesi gerçekleşecek ve İstanbul eğlence hayatının önde gelen kadın DJ’lerinden biblo, Şevval Kılıç ve Y.UNAN’ın sahne alacağı geceye katılanlar hem filme destek olacaklar hem de bu partiye özel, sınırlı sayıda hazırlanmış AV hediyelerini kazanma şansı yakalayacaklar.

 

 width=

 

Küçük bir Hakikat”, “Kırmızı Alarm” gibi ödüllü kısalarının yanı sıra “Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi” adlı uzunuyla tanıdığımız Emre Akay’ın yeni sinema projesi AV için başlatılan destek kampanyası şimdi de özel bir partiyle devam ediyor. Mart başında kitlesel fonlama sitesi Indiegogo’da start alan kampanyanın bir parçası olarak yapılacak parti, 27 Mart Salı gecesi Kiki’de gerçekleşecek.

 

R&B, hip hop, elektronika, ambient ve dub gibi farklı türleri hiyerarşik bir düzen gözetmeden yan yana getiren DJ biblo; gökkuşağı partilerinin vazgeçilmez isimlerinden Şevval Kılıç ve hip-hop’tan dub’a house’dan idm’e geniş seçkisiyle baş döndüren Y.UNAN, nam-ı diğer Julie Winters’ın setin başına geçeceği gecede, partiye katılanlar hem filme destek olacaklar hem de o geceye özel, sınırlı sayıda hazırlanmış AV hediyelerini kazanma şansı yakalayacaklar. Biletlerin filmin Indiegogo sayfasında satışa sunulduğu partinin tüm geliri ise, filmin yapım sürecinde kullanılacak.

 

Av iken avcı olmak

 

Emre Akay’ın senaryosunu Deniz Cuylan ile birlikte yazdığı ve çekimleri bu yılın Haziran ayında başlayacağı AV, genç bir kadının onu öldürmek isteyen bir grup erkekten kaçarak ormana sığınması ve av iken avcıya dönüşmesinin hikâyesini konu alıyor. Diloy Gülün, Tolga Topçu ve Emre Akay’ın yapımcılığında gerçekleşecek gerilim ve aksiyon türündeki filmde, Billur Melis Koç, Ahmet Rıfat Şungar, Emre Yetim ve Yılmaz Bayraktar rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir