‘Avengers: Endgame’ Gişede Rekor Kırıyor!

‘Avengers: Endgame’ gişede rekor kırıyor! ‘Avengers: Endgame’ iki haftadan daha kısa sürede, ‘Avatar’ filminden sonra bugüne kadar en yüksek gişe hasılatı yapan film olma rekorunu kırdı.

Variety‘de yer alan habere göre; ‘Avengers: Endgame’, 11 gün içinde dünya genelinde 2.188 milyar dolar hasılat yaparak, 2 milyar eşiğini en hızlı geçen film oldu. Bir önceki rekorun sahibi ‘Avatar’ filmi bunu 47 günde başarmıştı. Üstelik bu 2009 yılında bilet fiyatlarının bugünkünden oldukça düşük olduğu bir dönemde gerçekleşmişti, ‘Avengers: Endgame’ bu hızla devam ederse 47 gün sonra liderlik koltuğunda oturacağı kesin gözüküyor.

Açılışını diğer filmlere nazaran geç bir tarih olan Nisan’da yapan ‘Avengers: Endgame’in ‘Avatar’ ile kıyaslanmaması gerekebilir. ‘Avengers: Endgame’ ve ‘Avengers: Infinity War’ Aralık gibi erken bir tarihte yayınlanmadığı halde 2 milyar eşiğini geçen iki film olma özelliğini taşıyor.

Marvel’ın diğer tüm filmleri geride bırakan son eseri ‘Avengers: Endgame’ uzun süre sinema salonlarında kalacağa benziyor, diğer taraftan önümüzdeki aylarda gişede; ‘Detective Pikachu’, ‘Godzilla: King of Monsters’, ‘Aladdin’, ‘The Lion King’ ve ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ gibi umut vadeden yeni filmlere karşı yarışacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Civil War” filmi ABD’de rekor açılış yaptı!

Keanu Reeves “Kirpi Sonic 3” kadrosunda!

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” filmi geliyor!

Scarlett Johansson başrollü Fly Me To The Moon’dan ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir